Θέσεις εργασίας: Αναζητούμε Developers & Μηχανικούς για άμεση συνεργασία. Έλα στην ομάδα μας!

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το moto μας: Δεν πουλάμε προϊόντα, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις!

20ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία των στελεχών μας και επενδύοντας στην ποιότητα και την γνώση, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις. Σε συνεργασία μαζί σας, αξιολογούμε όλα τα επίπεδα της παραγωγικής σας διαδικασίας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τις λύσεις εκείνεις που θα κάνουν τις επενδύσεις σας σε τεχνολογία, ουσιώδεις και αποτελεσματικές.

testimage4

Πως το κάνουμε;

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες της επιχείρησής σας για να βρούμε λύσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις σας, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που θ' απαιτηθούν.
Συνεργασία

Γινόμαστε συνεργάτες!

Η επιτυχημένη προσέγγιση, οδηγεί σε μια σταθερή συνεργασία στην ίδια πάντοτε βάση: Την ιδανική λύση! Με έμφαση στο customer experience, γινόμαστε η "ραχοκοκαλιά" της επιχείρησής σας.
Τεχνική Υποστήριξη

Βασιστείτε σε μας!

Επιλέξτε εσείς την μέθοδο υποστήριξη που σας εξυπηρετεί. Βασιστείτε στην ομάδα μας κάθε στίγμή, ξεχάστε την υποδομή και ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανάπτυξη και το αντικείμενο σας!
Βασικοί Άξονες Ανάπτυξης
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
Πιστεύουμε στις διαδικασίες και εφαρμόζουμε πιστά το πρότυπο ISO 9001:2015 στα πεδία Ανάπτυξη Λογισμικού & Ολοκληρωμένες Λύσεις ΤΠΕ
Επαγγελματικά Στελέχη
Τα στελέχη μας δεν είναι απλά γρανάζια σε μια μηχανή ούτε αναλώσιμες μονάδες. Διαθέτουν ευρεία γνώση του κλάδου της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών!
Επένδυση στη Γνώση
Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης, φροντίζουμε να είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να εκμεταλλευόμαστε τα πλεονεκτήματα της προς όφελος των πελατών μας.
Υπευθυνότητα & Αξιοπιστία
Χτίζουμε δυνατές συνεργασίες, θέτοντας τις γνώσεις και την εμπειρία μας στην διάθεση των πελατών. Επιλέγουμε τον ρόλο του σταθερού συνεργάτη κι όχι του εφήμερου προμηθευτή!