Θέσεις εργασίας: Αναζητούμε Developers & Μηχανικούς για άμεση συνεργασία. Έλα στην ομάδα μας!

e-Hotel

e-Hotel

To e-Hotel είναι ένα ευέλικτο λογισμικό για το front office του ξενοδοχείου σας. Περιλαμβάνει λειτουργίες για τις καθημερινές δραστηριότητες, την διαχείριση του πελατολογίου, τα πρακτορεία, και φυσικά τις κρατήσεις.

Mπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα του ξενοδοχείου σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο και να διαχειριστείτε τα δωμάτια, τις κρατήσεις, την καθαριότητα και τις παροχές του ξενοδοχείου σας μέσα από ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.

Το e-Hotel διατίθεται σε δύο εκδόσεις την e-Hotel Lite και την e-Hotel Pro.

e-Hotel Lite

Πλάνο Κρατήσεων

Καταχωρήστε τις κρατήσεις σας εύκολα και γρήγορα. Αποφύγετε τα κλασσικά λάθη χειρισμού χρησιμοποιώντας έξυπνες λειτουργίες επιλογής δωματίων.

Απεριόριστοι Τιμοκατάλογοι

Εισάγετε όσους τιμοκαταλόγους χρειάζεστε και να συνδέσετε τους με πελάτες και συνεργαζόμενα πρακτορεία, φροντίζοντας αυτόματα για τις προμήθειες.

Αφίξεις – Αναχωρήσεις

Το e-Hotel Lite σας παρέχει την δυνατότητα για ακριβή εικόνα των αφίξεων, των αναχωρήσεων και των παραμονών στο ξενοδοχείο σας, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Περίοδοι Λειτουργίας

Χωρίστε τη σεζόν σε όσες περιόδους σας εξυπηρετεί και επιλέξτε τον τύπο της περιόδου δυναμικά, τηρώντας έτσι την σωστή τιμολογιακή πολιτική ανά περίοδο.

Απεριόριστος Αριθμός Δωματίων

Διαχειριστείτε ηλεκτρονικά τα δωμάτια του ξενοδοχείου σας, χωρίς κανένα περιορισμό, αποθηκεύοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε ένα από αυτά.

Πελάτες & Πρακτορεία

Αποθηκεύστε τα στοιχεία των πελατών σας μια φορά και χρησιμοποιήστε τα διαχρονικά. Ενσωματώστε με απλό τρόπο τις συμφωνίες σας με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Διαχείριση Καθαριότητας (Housekeeping)

Αυτοματοποιήστε την καθαριότητα των δωματίων του ξενοδοχείου σας, ενημερώνοντας μέσω κινητού τον υπεύθυνο καθαριότητας

Βιβλίο Πόρτας

Μάθετε με το πάτημα ενός κουμπιού ποιοι πελάτες είναι στο ξενοδοχείο. Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αναχωρήσεις ανά ημέρα.

Αναβάθμιση σε e-Hotel Pro

Αναβαθμίζοντας σε e-Hotel Pro εξασφαλίζετε όλα τα χαρακτηριστικά της Lite, κι επιπλέον:

Τηλεφωνικό Κέντρο

Συνδέστε το e-Hotel Pro με το IP τηλεφωνικό σας κέντρο και διαχειριστείτε τις χρεώσεις των τηλεφωνημάτων με τις χρεώσεις των δωματίων.

On-line Κρατήσεις

Κάντε Online κρατήσεις με το e-Hotel Pro συνδέοντας το με το booking engine του website σας.

Wi-Fi Spots

Διαθέστε στους πελάτες σας πληρότητα υπηρεσιών με την παροχή ασύρματου internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, και διαχειριστείτε την παροχή μέσω του eHotel.

Στατιστικά Στοιχεία

Μετατρέψτε τα νούμερα που προκύποτυν από την λειτουργία του ξενοδοχείου σας σε ουσιαστικά στατιστικά στοιχεία που θα σας οδηγούν σε ακριβείς και σίγουρες στρατηγικές αποφάσεις.

Πλήρης Εμπορική Διαχείριση

Τιμολογήστε εύκολα και γρήγορα με βάση τις συμφωνίες σας και διατηρήστε τον έλεγχο των πιστώσεων με αναλυτικές καρτέλες πελάτη/προμηθευτή

Σύνδεση με MyDATA

Ενσωματωμένη Ηλεκτρονική τιμολόγηση με απευθείας σύνδεση στο MyDATA που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές της ΑΑΔΕ.