Θέσεις εργασίας: Αναζητούμε Developers & Μηχανικούς για άμεση συνεργασία. Έλα στην ομάδα μας!

ExpoStar

ExpoStar

yourinvited
H Mental Informatics έχει αναπτύξει το Expo* (ExpoStar), λογισμικό το οποίο αποτελεί το βασικό εργαλείο για κάθε διοργάνωση με κοινό, ενσωματώνοντας υπηρεσίες όπως την διαχείριση χώρου, πώληση εισιτηρίων, διανομή προσκλήσεων, διαχείριση χώρων στάθμευσης, people counter κ.α.
Το Expo* απαρτίζεται από τέσσερεις βασικές λειτουργίες που με τον συνδυασμό τους απολαμβάνετε την μέγιστη ποιότητα και διάδραση που απαιτείται για την διαχείριση, πώληση και διανομή εισιτηρίων.
Expo Tickets
Πρόκειται για το βασικό λογισμικό έκδοσης και επικύρωσης εισιτηρίων στο οποίο παρέχεται full τεχνικός εξοπλισμός, προσωπικό για έκδοση και επικύρωση εισιτηρίων, senior τεχνικός καθώς και RT replication.
Expo Reg
Πρόκειται για λογισμικό καταγραφής επισκεπτών με επιπλέον χαρακτηριστικό ότι μπορεί να τρέξει και σε mobile συσκευές στο οποίο παρέχεται full τεχνικός εξοπλισμός, προσωπικό για καταγραφή επισκεπτών καθώς και RT replication.
Expo Mob
Είναι η εφαρμογή για mobile συσκευές με την οποία μπορείτε να πλοηγήστε εντός της έκθεσης και να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις και τους εκθέτες. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στον εκθέτη να ανακτήσει όλα τα στοιχεία των επισκεπτών του περιπτέρου του.
Expo Admin
Πρόκειται για το κεντρικό διαχειριστικό σύστημα όλων των παραπάνω λειτουργιών στο οποίο παρέχεται και η δυνατότητα αποστολής προσκλήσεων μέσω e-mail και sms προς τους πελάτες.
Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες που προσφέρει το Expo* μπορούν να διαμορφωθούν ή να τροποποιηθούν με βάσει τις εκάστοτε ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Expo* επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://expostar.gr/