Θέσεις εργασίας: Αναζητούμε Developers & Μηχανικούς για άμεση συνεργασία. Έλα στην ομάδα μας!

Η Ιστορία μας

Η Ιστορία μας

Ξεκινήσαμε με προοπτική.
Εδραιωθήκαμε με την αξιοπιστία μας.
Συνεχίζουμε υπεύθυνα στο μέλλον!
 • 1995
  Πίσω στο χρόνο
  Οι εταιρείες MENTAL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ (μετέπειτα όμιλος εταιρειών Mental GRoup), ξεκινούν την δραστηριοποίηση τους στον ελλαδικό χώρος παρέχοντας ολοκληρωμένες λογιστικές, φοροτεχνικές, συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς
 • 2002
  Είσοδος στην Πληροφορική
  Η MENTAL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο της πληροφορικής, μέσω της υπηρεσίας Energy Computers, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη και εξοπλισμό σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 • 2004
  Ενσωμάτωση Software
  Με την έλευση των κατάλληλων στελεχών και την επένδυση των απαραίτητων πόρων η MENTAL ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ξεκινά το ταξίδι στο χώρο του λογισμικού, με το πρώτο της πακέτο για τεχνικές εταιρείες, το Building Cashflow.
 • 2007
  Νέο εταιρικό σχήμα
  Η δέσμευση για υψηλή ποιότητα, οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία με αποκλειστικό αντικείμενο την πληροφορική! Έτσι το 2007 προέκυψε η MENTAL INFORMATICS, ένα νέο, ανεξάρτητο, πιο ευέλικτο και αποδοτικό εταιρικό σχήμα, που κλείνει μέσα του όλη τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της mental Computers και της mental software house.
 • 2022
  Στο σήμερα
  Η MENTAL INFORMATICS συνεχίζει σταθερά στην πορεία της ανάπτυξης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στελέχη ενώ οι νέες συνεργασίες με επιχειρήσεις και οργανισμούς αυξάνονται σταθερά.