Θέσεις εργασίας: Αναζητούμε Developers & Μηχανικούς για άμεση συνεργασία. Έλα στην ομάδα μας!

Ολοκληρωμένα Συστήματα

Ολοκληρωμένα Συστήματα

systemsintegration_1920px-removebg-preview-1

Αγαπημένα έργα μας είναι εκείνα που απαιτούν σύνθεση συστημάτων (integration). Έργα που για να παραδοθούν ως τελική λύση, χρειάζεται συνδυασμός του υλικού με το λογισμικό και φυσικά οι απαραίτητες γνώσεις των μηχανικών. Σκοπός του integration, είναι η δημιουργία ενός πολυδιάστατου ενιαίου συστήματος μέσω της ενοποίησης νέων ή υφιστάμενων, συχνά ανόμοιων συστημάτων που συνθέτουν μια βελτιωμένη έκδοση της ίδιας υποδομής, με καλύτερη απόδοση των διαδικασιών και ταυτόχρονη μείωση του λειτουργικού του κόστους.
Στην περίπτωση δε εξ’ ολοκλήρου νέου εξοπλισμού, παραδίδεται ένα σύστημα, βασισμένο στις ανάγκες που προκύπτουν από την ενδελεχή ανάλυση των απαιτήσεων κι όχι από την ανάγκη μείωσης του stock κάποιου προμηθευτή.

1. Λεπτομερής καταγραφή των αναγκών του πελάτη

2. Ανάλυση και αξιολόγηση των απαιτήσεων

3. Σχεδιασμός της λύσης

4. Διαμόρφωση του περιβάλλοντος σε επίπεδο διαδικασιών

5. Μελέτη αλληλεπιδράσεων με άλλα συστήματα

6. Υλοποίηση της λύσης στον συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα

Έχοντας στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ειδών πληροφορικής, η Εταιρεία μας παρέχει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και ασυναγώνιστης πιστότητας στους πελάτες της. Όντας μέλη του επίσημου καναλιού διανομής προϊόντων, επιτυγχάνουμε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για νέα προϊόντα, βαθιά γνώση των υλικών, συνεχόμενη εκπαίδευση, αξιόπιστη υποστήριξη και τήρηση των εγγυήσεων! Καταφέρνουμε έτσι να παρέχουμε την βέλτιστη λύση στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις όπου χρειάζονται τεχνογνωσία και εμπειρία.

Workstations

Servers

Printers

Scanners

Networking

VoIP

POS

Security

Ψηφιακές Υπογραφές

Projectors